<style>.lazy{display:none}</style>pokoj, relax, luxus, techbro, sauna, kúpacia kaďa

Kanadské cédrové sauny

Pokoj, relax a luxus na dosah ruky

13. novembra 2020 Od Miloš Nunvář

Na slovenskom trhu sa v poslednej dobe objavila novinka, ktorá rozširuje ponuku v oblasti netradične riešených domácich wellness zón. Jedná sa o exkluzívne vonkajšie sauny a komfortné kúpacie kade z kanadského cédra od rodinnej firmy Dundalk z Kanady. Na Slovensku je zastúpená spoločnosťou Techbro s.r.o.

Moderné a dizajnové sauny z rady CUBE

Na výrobu týchto exkluzívnych sáun sa používa kanadské cédrové drevo. Je zárukou komfortu a luxusu. Drevo má nádhernú balzamickú vôňu, výraznú kresbu a je hladké na dotyk. Ľahko sa ošetruje a navyše dobre pohlcuje a uvoľňuje vlhkosť. Kanadský céder je mechanicky stabilné drevo a nekrúti sa vplyvom tepla. Jeho ďalšou výhodou je aj odolnosť voči poveternostným vplyvom a drevokazným hubám. Vďaka čomu sauna nevyžaduje žiadnu špeciálnu údržbu zvnútra ani zvonku. Táto odolnosť je daná vysokým obsahom prírodných olejov, ktoré získava z pôdy vo Vancouverskej oblasti v Kanade, kde strom rastie. Životnosť výrobkov z kanadského červeného cédru plne vystavených poveternostným podmienkam, je do 25 rokov bez impregnácie olejom. Pri pravidelnej údržbe olejom sa životnosť predlžuje.

Sudová sauna a kúpacia kaďa

Hrúbka dreva pri sudových saunách je 4 cm. To úplne postačuje pre zabezpečenie potrebnej izolácie a takisto pevnosti konštrukcie. Tvar suda takisto znižuje náklady na vykurovanie, pretože je potrebné vyhriať o 30% menší priestor, ale bez obmedzenia priestoru pre návštevníkov.

K dispozícii sú aj moderné dizajnové sauny v prevedení „cube“. Ďalej altánky a prestrešenia pre vonkajšie vírivky, vonkajšie sprchové sudy a množstvo príslušenstva. Všetky produkty sú vyrobené z kvalitného kanadského cédra a budú skvostom a vhodným doplnkom akejkoľvek záhrady alebo wellness centra.